Добродојдовте!

Компанија Zuli

Zuli е компанија која се занимава со производство на висококвалитетен мебел со европски дизајн од сопствено производство. Компанијата е основана во 1991 година и на пазарот се наоѓа повеќе од 25 години со големо искуство, и важи за лидер на најпрепознатливите брендови во Р. Македонија и надвор од нејзините граници.

Долгогодишно Искуство

Главната дејност на Zuli е ориентирана на изработка на мебел по мерка. Желбите и специфичните побарувања на клиентите се максимално ефектирани во резултати од кои сите се задоволно, се разбира, сето тоа е поткрепено од долгогодишното искуство и одговорното работење на нашиот тим. 

Висококвалитетни материјали

По барање и желба на нашите клиенти, користиме исклучиво висококвалитетни материјали за производство на мебел од реномирани светски производители. Нашиот тим секогаш е подготвен да излезе во пресрет на клиентите и помогне во одбирање и прилагодување на мебелот по ваша потреба, мерка и вкус!

Квалитет и услуги

  • Мебел по нарачка
  • Гаранција на квалитет
  • Монтажа
  • Бесплатен превоз

Изработка на мебел по ваша мерка и ваш избор на материјал и механизми со европски дизајн и квалитет. Долгогодишното работно искуство во изработка на мебел и голем број на задоволни клиенти се доволна гаранција за квалитетот на нашите производи.

Сите производи од нашата палета на производи се тестирани и се сертифицирани за да се потврди квалитетот. Бесплатниот превозот на купениот мебел,монтажата и гаранција за квалитет се оние причини по кои сме претпознатливи.

Кај нас можете да изберете мебел погоден за секој дел од вашиот дом. На секој наш клиент ќе помогнеме во изборот на мебел и истиот ќе биде БЕСПЛАТНО доставен и монтиран во најкраток можен рок.

Ние обезбедуваме на сите наши клиенти целосно бесплатен превоз на купениот мебел до вашата домашна адреса во најкраток временски период на територијата на цела Македонија.

Статистика

0
+
Задоволни клиенти
0
+
Успешни соработки
0
+
Производи
0
Години со вас

Клиентите за нас