Контакт

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ИНФОРМАЦИИ

Ул.Браќа Ѓиноски 197, Гостивар, Македонија
Тел/Факс:  +389 42 221 924
Телефон:  +389 07 326 304
Емаил:  ilirzuli@hotmail.com
Понеделник – Сабота од 08:00 до 17:00