Mirë se vini!

Kompania Zuli

ZULI është një kompani e cila është e angazhuar në prodhimin e mobiljeve me cilësi të lartë kualitativе- me Dizajn Evropian si dhe nga prodhimet vetanak.
Kjo kompani është themeluar në vitin 1991, dhe në Tregështë më shumë se 25 vjet me përvojë të madhe punedhe është si lider apo kreu i markave prej emrave më të njohur në R.Mazedonien dhe përtej kufijve të saj.

Me shumë vite përvojë.

Aktiviteti kryesor i Kompanisë ZULI është i orientuar në prodhimin e Mobiljeve  dhe sipas madhësive .
Dëshirat dhe kërkesat specifike nga Klientët kanë ndikimi maksimal në rezultatin ku të gjithë janë të kënaqur dhe të lumtur kjo d.m.th: se e gjithë kjo është mbështetur përmes shumë viteve përvojë pune si dhe e përgjegjëshmëri gjatë  kryerjes së  punës dhe biznesit nga ekipi  jonë.

Material me cilësi të lartë

Sipas kërkesave dhe dëshirave të klientëve tanë, ne përdorim vetëm Material me cilësi të lartë(kualitativ)  për prodhimin e mobiljeve nga prodhuesit e famshëm të Botëror.
Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm për ta plotësuar dëshirën dhe të jetë i drejtë për Konsumatorët apo Klientët si dhe për zgjedhjen dhe vendosjen e mobiljeve sipas nevojave tyre, veprimit dhe shijës.

Cilësia dhe shërbimi.

  • Garancion i Cilësisë
  • Mobiljet sipas porosisë
  • Transport falas
  • Montimi

Të gjitha prodhimet tona të produkteve janë testuar dhe certifikuar për të kontrolluar atë cilësi që e kanë. Transportin falas për mobilje të blerë,montim dhe cilësi të garantuar ,për cilët arsye të cilët që janë të njohura.

Prodhimi i mobiljeve sipas nevojës suaj dhe përmasat në zgjedhjen e  materialeve dhe mekanizmave me dizajn evropian dhe cilësinë. Me shumë vite punë dhe përvojë për prodhimin e mobiljeve ku një numër i madh i klientëve janë të kënaqur nga cilësia e prodhimit të cilët janë si garancion imjaftueshme për ne.
Ne u ofrojmë dhe u sigurojmë klientëve tanë plotësisht Transport falas për mobiljet e blera deri në shtëpit e tyre në kohë sa më të shpejtë në të gjithë teritorin e Maqedonisë.
Te ne mund të zgjidhni mobilje të cilët janë të përshtashme për çdo pjesë të  shtëpisë suaj . Për Klientët tanë, ne do të ndihmojë në zgjedhjen e mobiljeve  dhe të njëjta do ti  dorëzohen pa pagesë dhe do të montohen në kohën sa më të shpejtë dhe të sigurtë.

Të dhënat Statistikore

0
+
Konsumatorët e kënaqur:
0
+
Bashkëpunim i suksesshëm
0
+
Produktet / Prodhimet
0
Vjet me ju

Klientët për ne