За нас

За нас

Zuli Mebel има 25 години работно искуство во изработка на сите видови на мебел и елементи за вашите куќи, станови, канцеларии и комерцијални простори и слично.

Нашиот добро обучен и високо професионален тим е одговорен за спроведување на политиката на нашата компанија,тоа е брзина, прецизност и посветеност на највисоките стандарди за квалитет и естетика во мебел и други елементи на просторот кој сакате да го опремите.

Ние произведуваме мебел за дневен престој, модерни кујни по мерка, мебел за бања, но покрај тоа ние произведуваме и Американски плакари. Тука е и целосната програма за детски соби,како и изработката на сите други парчиња мебел кој би ви биле потребни за вашиот дом или деловен простор.

Сите ваши идеи и желби можете да ги предложите на нашите дизајнери, кои со задоволство и голема пракса компјутерски ќе ви помогнат околку осмислување и давање на совети кој ќе ви го претворат вашиот стамбен простор во современ дом, а вашиот деловен простор во совршено место за успех и просперитет.

Наши партнери

Наши предности

Професионалност

Нашата компанија успешно ги нуди своите производи на пазарот веќе 25 години, па со потполно право можеме да кажеме дека сме професионалци во нашиот бизнис, бидејќи сите наши клиенти се презадоволни од резултатот!

Квалитет

Со оглед на тоа дека користиме материјали од светски реномирани производители, нашите производи ги задоволуваат сите светски стандарди за квалитет на материјал и готов производ. Квалитетот на производите е она што не прави посебни!

Ниски цени

Според квалитетот кој ние ви го нудиме, можеме слободно да кажеме дека цените на нашите производи се прилагодени на нашиот пазар. Ние само ви ги пренесуваме коментарите на нашите клиенти кои побараа наши услуги и купуваа мебел по мерка и вкус!

Гаранција

Знаејќи го квалитетот на материјалот кој го користиме при изработка на нашите производи можеме да гарантираме дека нашите производи се гарантирано на ниво на светските фирми за изработка на производи од наш дијапазон!

Клиентите за нас